Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Data: 15.05.2017

Dan Tudorache: “Imi doresc ca Sectorul 1 să găzduiască în această toamnă cea mai importantă Gală de Superkombat din România”

Sectorul 1 va găzdui în această toamnă cea mai importantă Gală de Superkombat organizată vreodată în România. Acesta este obiectivul asumat de Primarul Dan Tudorache, care a premiat în această după–amiază vedetele superkombat din România.

Cu această ocazie, edilul Sectorului 1 i-a premiat pentru întreaga activitate și pentru promovarea imaginii României în lume pe Cătălin Moroșanu, multiplu campion de K1 și Superkombat, Cezar Gheorghe, arbitru internațional și Președintele Superkombat România și Eduard Irimia, fondator și Președinte Superkombat la nivel global. De asemenea, au mai fost premiați și  Nicolae Cristescu, Președintele de Onoare Superkombat România, și Marius Posa, Vicepreședintele Superkombat România, pentru sprijinul acordat în realizarea acestor evenimente de exceptie.

"Sportul înseamnă sănătate. De aceea, în calitate de fost sportiv și de Primar al Sectorului 1, voi sprijini, în limita competențelor mele, performanța, indiferent de ramura sportivă din care ea provine. Doresc să le felicit pe vedetele superkombat pentru modul în care au reușit să promoveze imaginea României în lume prin producția Superkombat.
Îmi doresc ca, în această toamnă, Sectorul 1 să găzduiască cea mai importantă Gală de Superkombat din România. Astfel bucureștenii vor putea striga din toată inima Hai România!, atunci când Moroșanu va urca în ring
", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. 


Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Dan Tudorache: “Imi doresc ca Sectorul 1 să găzduiască în această toamnă cea mai importantă Gală de Superkombat din România”http://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/vedetele-superkombat-premiate.doc.jpg