Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Data: 28.07.2017

Precizari in legatura cu organizarea evenimentului BalKanik Festival

În legătură cu posibilitatea organizării evenimentului Balkanik Festival, Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 1 face următoarele precizări:

Primăria Sectorului 1 susține în continuare organizarea manifestării culturale Balkanik Festival. Conducerea administrației locale a avut ieri consultări pe această temă cu organizatorii pentru a vedea în ce măsură acest eveniment mai poate fi realizat anul acesta.  În consecință, s-a decis convocarea pentru luni, 31 iulie 2017, începând cu orele 12:00, a unei ședințe extraordinare de consiliu pentru a supune votului aleșilor locali acest proiect cât și celelalte proiecte rămase nediscutate la ședința din data de 26 iulie.

Așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor europene, evenimentele culturale noncomerciale, beneficiază și de sprijin public. De aceea, Primăria Sectorului 1 își propune să sprijine în continuare evenimente culturale de calitate pe raza acestei zone administrative.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Precizari in legatura cu organizarea evenimentului BalKanik Festivalhttp://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/primaria1.jpg