Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Data: 04.10.2017

Scapă de deșeurile electrice și primești un premiu instant!

Ești locuitor al Sectorului 1 și deții televizoare, calculatoare, radiouri, frigidere, sau alte echipamente electrice sau electronice vechi, care îți ocupă inutil spațiul în locuințe? Dacă aduci pentru reciclare minimum 5 kilograme de astfel de deșeuri primești un premiu instant oferit de organizația ECOTIC. Evenimentul are loc în cadrul campaniei "Stația de Reciclare", derulată în Sectorul 1, începând de mâine, de organizația ECOTIC, cu sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Punctele de colectare vor fi amenajate joi, 5 octombrie, și vineri, 06 octombrie, în Parcul Bazilescu, iar sâmbătă, 7 octombrie, și duminică, 8 octombrie, în parcarea laterală, de la intrarea cu publicul a  Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Programul de funcționare al centrelor de colectare este, în fiecare din aceste zile, între orele 10:00 și 18:00.

Informații Utile:

Din grijă pentru mediu și pentru sănătatea locuitorilor, Primăria Sectorului 1 derulează și propria campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE). Astfel, în a doua duminică a fiecărei luni, locuitorii sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu deșeurile electronice, iar acestea sunt ridicate gratuit de firma Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1.
Echipamentele colectate sunt preluate în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.
Pentru a le fi ridicate deșeurile electrice, cetățenii Sectorului 1 trebuie să se programeze cu 48 de ore înainte la numărul de telefon 021/9460, Call Center Romprest.


Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Scapă de deșeurile electrice și primești un premiu instant!http://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/Caravana-ECOTIC/caravana-ecotic-1.jpg