Data: 29.06.2016

Premieră în Sectorul 1: Ședințele Consiliului Local înregistrate pe site-ul Primăriei

Primăria Sectorului 1 asigură transparență totală în procesul de luarea a deciziilor din această zonă administrativă. În premieră pentru Sectorul 1, la inițiativa noului primar, Dan Tudorache, toate ședințele Consiliului Local vor fi înregistrate și postate pe prima pagină a site-ului Primăriei Sectorului 1, www.primariasector1.ro.

Astfel, toți cetățenii Sectorului 1 vor cunoaște în cel mai scurt timp cum se desfășoară dezbaterile și cum se iau deciziile în legislativul local. Măsura se aplică începând de la Ședința Extraordinară a Consiliului Local Sector 1 care va avea loc miercuri, 29 iunie 2016, începând cu orele 14:00 în sala de consiliu din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Pe ordinea de zi a acestei ședințe se află alegerea noului  Viceprimar al Sectorului 1.

În perioada  următoare gradul de transparență va fi și mai ridicat, urmând ca toate ședințele Consiliului Local Sector 1 să fie transmise în direct pe internet, printr-o procedură care va fi anunțată ulterior.
"Așa cum am promis în campania electorală, Primăria Sectorului 1 va deveni un model de transparență atât în ceea ce privește procesul de luare a deciziilor cât și modul de cheltuire a banului public. Primul pas în acest sens îl constituie înregistrarea, în premieră, pentru Sectorul 1, a ședințelor Consiliului Local și postarea lor pe site-ul instituției. Numai astfel putem să construim o relație normală între administrația locală și cetățeni, în deplin acord cu standardele europene în materie. Comunitatea Sectorului 1 trebuie să cunoască în timp real cum se iau deciziile la nivelul Consiliului Local, pentru a vedea în ce măsură cei cărora le-au acordat încrederea lor le reprezintă corect interesele", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.


Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail : presa.primaria1@gmail.com