Data: 08.05.2017

Înțelegere de cooperare între Sectorul 1 al Municipiului București și Sectorul Centru al Municipiului Chișinău

Sectorul 1 marchează Ziua Europei alături de frații de peste Prut. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache și Pretorul Sectorului Centru al Municipiului Chișinău, Oleg Poiata vor semna marți, 09 mai 2017, începând cu orele 13:00, o înțelegere de cooperare între zonele administrative pe care le reprezintă.

Ceremonia de semnare a documentului va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9.

La acest eveniment vor mai participa Primarul Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, consilieri locali de la Primăria Sectorului 1 precum și alte personalități ale vieții publice din România și Republica Moldova.

Prin această înțelegere, părțile semnatare vor coopera în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale pe care le reprezintă, cu scopul de a asigura dezvoltarea economico – socială a comunităților locale.  

Accesul invitaților în sala de semnare  a înțelegerii de cooperare se va face între orele 12:45 și 13:00.

Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la această ceremonie ne onorează.Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail : presa.primaria1@gmail.com