Data: 13.06.2017

INVITATIE DE PRESA: Protocoale de colaborare pentru modernizarea bazelor sportive din Sectorul 1

               Primăria Sectorului 1 va încheia protocoale de colaborare cu Federația Română de Polo pe Apă și cu Federația Română de Scrimă pentru modernizarea bazelor sportive din această zonă administrativă. Ceremonia de semnare a protocoalelor va avea loc miercuri, 14 iunie 2017, începând cu orele 12:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9.

                 Protocoalele de colaborare vor fi semnate din partea Primăriei Sectorului 1 de către edilul Dan Tudorache, din partea Federației Române de Polo pe Apă de către președintele Călin Găvruș, iar din partea Federației Române de Scrimă de către președintele Laura Badea Cârlescu.

                  Aceste documente au ca obiect finanțarea de la bugetul local al Sectorului 1 a lucrărilor de intervenție asupra imobilului în care funcționează bazinul de înot "Tolea Grintescu" și asupra clădirii aferente Sălii de Scrimă "Ana Pascu" (fostă Floreasca).

                La eveniment va participa și Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail: presa.primaria1@gmail.com