Data: 18.09.2019

Veste bună pentru iubitorii de carte din Sectorul 1! Am deschis mini-biblioteci urbane în Parcul Kiseleff și în Parcul Bazilescu!

Barometrul Actualității Românești realizat la începutul anului arată că numai 44,3% dintre românii cu vârstă peste 18 ani au citit o carte în ultimele 12 luni. Cifrele ne-au alarmat și ne-au determinat să ne alăturăm proiectului de încurajare a cititului, inițiat de RE:START ROMÂNIA.

De astăzi, Parcurile Kiseleff și Bazilescu vă întâmpină cu mini-biblioteci urbane, unde puteți aduce cărți și lua, gratuit, la schimb, altele.

Le mulțumim celor care ne-au fost astăzi alături la evenimentul de lansare. Cei prezenți au aflat mai multe detalii despre inițiativa "Biblioteci deschise" de la Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, Viceprimarul Daniela Popa și Președintele/Fondatorul RE:START ROMÂNIA, Dante Stein.

Vă așteptăm în Parcurile Kiseleff și Bazilescu pentru a îmbina o plimbare în mijlocul naturii cu lectura unei cărți captivante!
Veste bună pentru iubitorii de carte din Sectorul 1! Am deschis mini-biblioteci urbane în Parcul Kiseleff și în Parcul Bazilescu!https://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/site-mini-biblioteci-18-septembrie.jpeg