Data: 31.01.2020

Reluăm, începând de astăzi, programul de spălare cu detergent a tuturor străzilor și trotuarelor din Sectorul 1

Pentru că în această perioadă temperaturile sunt ridicate, Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a dispus reluarea, începând de astăzi, 31 ianuarie 2020, a operațiunii de spălare cu detergent stradal concentrat a tuturor trotuarelor și străzilor din această zonă administrativă. Programul de spălare a străzilor și trotuarelor se va derula atât timp cât prognoza meteo va indica temperaturi constant pozitive.

În acest scop, Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din această zonă administrativă, a început de ieri reconversia unei părți a flotei imobilizate pentru activitatea de deszăpezire.   

"Pentru că vremea ne permite, am dispus operatorului de salubritate să reia, începând de astăzi, spălarea tuturor străzilor și trotuarelor din Sectorul 1 cu detergent stradal concentrat. Sperăm că vremea va ține cu noi și vom reuși să acoperim întreaga zonă pe care o administrăm", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com
Reluăm, începând de astăzi, programul de spălare cu detergent a tuturor străzilor și trotuarelor din Sectorul 1https://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/spalare-strazi.jpeg