Data: 12.07.2020

Locuitorii Sectorului 1 beneficiază de servicii medicale la nivel european

Primăria Sectorului 1 a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație. Primarul Dan Tudorache a spus că Laboratorul de Radiologie  Imagistică este acum complet. Celor două ecografe și mamografului cu tomosinteză li se adaugă acum un CT și un RMN, ambele de ultimă generație, pentru a oferi locuitorilor Sectorului 1 servicii medicale complete de cea mai bună calitate.

Toate serviciile oferite de Complexul Multifuncțional Caraiman sunt gratuite pentru toți locuitorii Sectorului 1, indiferent de venitul acestora. Centrul mai deține un sistem de telemedicină, unic în România. În prezent, de serviciile medicale ale complexului beneficiază aproximativ 60.000 de persoane.

"Le mulțumesc colegilor de la Complexul Multifuncțional Caraiman, pentru tot efortul personalului, care face ca serviciile oferite locuitorilor să se ridice la cele mai înalte standarde. În 3 ani și jumătate, au fost înființate alte 23 de noi specialități medicale", a declarat Dan Tudorache.
 

  
Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021.319.10.13 interior 151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com
Locuitorii Sectorului 1 beneficiază de servicii medicale la nivel europeanhttps://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/2020-Caraiman/aparatura-caraiman-1.jpeg