Data: 11.05.2021

Copiii din Sectorul 1 vor putea practica înotul în două bazine semiolimpice

Toți copiii din Sectorul 1 vor putea practica înotul în condiții de maximă siguranță în două bazine semiolimpice construite de Compania Națională de Investiții în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

Cele două bazine ultramoderne sunt la Școala Gimnazială nr. 178 (strada Dridu nr. 2) și la Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" (Strada Lainici nr. 4-8) din Sectorul 1 al Capitalei, iar lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

Pentru a putea fi inaugurate, mai este necesară racordarea acestor baze sportive la rețeaua de utilități: apă, canal, gaze și curent electric. Primăria Sectorului 1 a demarat procedurile premergătoare realizării acestei investiții.

Bazinele de înot sunt acoperite și au o adâncime variabilă între 1,20 şi 2,00 m şi o dimensiune de 25,0 m x 12,5 m. Fiecare bazin este prevăzut cu cinci culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi.

În momentul inaugurării, acestea vor beneficia de toate facilitățile necesare practicării înotului: grupuri sanitare, dușuri, saună, stație de tratare și pompare apă, centrală termică, stație filtrare apă, punct de prim ajutor, oficii și locuri de parcare.
Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro
Copiii din Sectorul 1 vor putea practica înotul în două bazine semiolimpicehttps://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/bazin-semiolimpic-1.jpeg