Data: 13.05.2021

Impunem respectarea disciplinei în construcții în Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 continuă să aibă tolerență zero față de cei care ridică imobile fără autorizație de construire sau cu nerespectarea prevederilor acesteia. Poliția Locală Sector 1 a sancționat astăzi, 13 mai 2021, un dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. De asemenea, polițiștii locali au verificat mai multe corpuri de clădire și au constatat că au fost efectuate lucrări de construire fără autorizație.

Astfel, S.C. Onix Residence SRL a fost sancționată contravențional cu trei amenzi în valoare de 20.000 de lei fiecare, precum și cu sistarea tuturor lucrărilor.

"Așa cum am promis, în Sectorul 1 legea este lege și ea trebuie respectată de toată lumea, indiferent de domeniul de activitate: dezvoltatori imobiliari, angajați ai primăriei, firme care au contracte cu adminsitrația locală etc. La noi nu mai merge cu construcțiile haotice care mutilează Sectorul 1 din punct de vedere urbanistic și care urâțesc orașul și cu autorizațiile ilegale emise de diverși funcționari corupți. Pentru o reconstrucție pe baze solide a Sectorului 1, cu mafia nu se negociază, cu mafia se luptă până la capăt și fără niciun fel de compromis", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro
Impunem respectarea disciplinei în construcții în Sectorul 1 https://primariasector1.ro/foto/articles/comunicatepresa/dezvoltator-imobiliar-1.jpg