Data: 02.12.2008

Veniţi să patinaţi în Parcul Bazilescu!

  S-a deschis primul patinoar amenajat de Primăria Sectorului 1 în această iarnă
 

Peste 200 de bucureşteni, amatori de distracţie şi sporturi de iarnă, au fost prezenţi la deschiderea patinoarului din Parcul Bazilescu, primul patinoar din Sectorul 1 amenajat de primărie în acest an.

Locuitorii Sectorului 1 se pot bucura între 1 decembrie 2008 şi 31 ianuarie 2009 de patinoarul  amenajat de  Primăria Sectorului 1 în Parcul Bazilescu (fostul parc Nicolae Bălcescu)

Situat în partea de Nord-Vest a Bucureştiului, în cartierul Bucureştii Noi, patinoarul are o suprafaţă de 900 mp şi este instalat cu ajutorul unui sistem modular cu tehnologie de ultimă generaţie.

Patinoarul va fi deschis publicului de luni până joi între orele 10:00 şi 22:00  iar în weekend (vineri-duminică) între orele 10.00 şi 23.00.

La fiecare sfârşit de săptămână, în Parcul Bazilescu patinajul se va împleti cu distracţia. Bucureştenii, iubitori ai sporturilor de iarnă, se vor putea bucura şi de concertele pregătite de organizatori, care se vor desfăşura pe o scenă special amenajată în vecinătatea patinoarului.

În cursul lunii decembrie, Primaria Sectorului 1 va mai deschide un patinoar în Parcul Kiseleff: "KISELEFF ICE PARK".


Veniţi să patinaţi în Parcul Bazilescu!https://primariasector1.ro/images/revista.jpg