Comunicate de presă

Recensământul s-a prelungit până în data de 31 iulie. În Sectorul 1 te poți recenza la opt puncte fixe, deschise inclusiv în weekend!

Data: 21.07.2022

Comisia Centrală pentru Recensământul populației și locuințelor a aprobat, prin hotărârea nr.13/20 iulie 2022, prelungirea perioadei de desfășurare a Recensământului Populației și Locuințelor până în data de 31 iulie 2022 în localitățile în care nu s-a încheiat recenzarea, inclusiv în Municipiul București.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor Sectorului 1 și pentru a da posibilitatea comunității locale să se recenzeze mai ușor, Primăria Sectorului...

Citește articolul

Deschidem încă patru puncte fixe pentru recensământ. Iată unde te poți recenza în Sectorul 1!

Data: 19.07.2022

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor Sectorului 1 și pentru a da posibilitatea comunității locale să se recenzeze mai ușor, Primăria Sectorului 1 a decis deschiderea a încă patru puncte fixe de recenzare în această zonă administrativă.

Începând de miercuri, 20 iulie 2022, ora 08:30, vom deschide un punct fix de recenzare la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Bulevardul Ion Mihalache nr. 126 și un punct fix de recenzare la Piața Domenii, iar...

Citește articolul

Recensământul s-a prelungit până în data de 24 iulie. Punctele fixe de recenzare din Sectorul 1 sunt deschise și în weekend!

Data: 15.07.2022

Comisia Centrală pentru Recensământul populației și locuințelor a aprobat prelungirea perioadei de desfășurare a Recensământului Populației și Locuințelor până în data de 24 iulie 2022, inclusiv. Pentru a veni în sprijinul locuitorilor Sectorului 1 punem la dispoziția acestora patru puncte fixe de recenzare, care sunt deschise inclusiv sămbăta și duminica, după următorul program:

 Sediul Primăriei Sectorului 1, Bd. Banu Manta nr. 9 (Serviciul Relații...

Citește articolul

Deschidem alte două puncte fixe de recenzare. Clotilde Armand: “Solicit Guvernului prelungirea Recensământului după data de 17 iulie”

Data: 13.07.2022


Ținând cont de procentul scăzut de recenzare din Capitală și de faptul că în ultimele zile numărul persoanelor care vin la punctele fixe a crescut, administrația locală a Sectorului 1 a decis deschiderea altor două puncte fixe pentru efectuarea recenzării fără deplasarea la domiciliul persoanei și suplimentarea numărului de recenzori. Astfel, începând de astăzi, 13 iulie 2022, ora 14:00, locuitorii Sectorului 1 se pot recenza și în următoarele locații:

Citește articolul

Premieră pentru Poliția Locală Sector 1: A fost confiscată o autoutilitară care se pregătea să arunce ilegal deșeuri

Data: 12.07.2022

Primăria Sectorului 1 are toleranță zero față de cei care încalcă legislația de mediu și depozitează gunoaie în locuri nepermise, punând în pericol sănătatea locuitorilor.

În cursul zilei de astăzi, pentru prima dată în istoria Poliției Locale Sector 1, a fost confiscată o autoutilitară care se pregătea să arunce ilegal deșeuri provenite din construcții în cartierul Giulești- Sârbi. Pe lângă confiscarea autovehiculului, proprietarul a fost amendat cu...

Citește articolul

Am deschis al doilea punct fix de recenzare din Sectorul 1

Data: 11.07.2022

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din Sectorul 1, am deschis, începând de astăzi, 11 iulie 2022, al doilea punct fix pentru efectuarea recenzării fără deplasarea la domiciliul persoanei recenzate. Este vorba despre un punct fix situat pe Calea Griviței nr. 208-210 (în incinta punctului de încasare taxe și impozite din cadrul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1), care este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-19:00.

Citește articolul

Scoatem la licitație trei spații comerciale din Sectorul 1

Data: 08.07.2022

Primăria Sectorului 1 asigură o transparență deplină a procesului de vânzare a spațiilor comerciale din această zonă administrativă. Informăm persoanele interesate că organizăm licitație publică deschisă cu strigare în vederea vânzării a trei spații comerciale din Sectorul 1, situate în următoarele locații:

Calea Dorobanților nr. 36-40, suprafață utilă totală de 387,62 m.p., cu un teren în proprietate de 361,80 m.p. și o cotă indiviză de teren...

Citește articolul

Deschidem primul punct fix de recenzare a locuitorilor Sectorului 1

Data: 08.07.2022

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din această zonă administrativă, Primăria Sectorului 1 a amenajat în zona Piața Amzei primul punct fix pentru efectuarea recenzării fără deplasarea la domiciliul persoanei recenzate.

Astfel, îi așteptăm pe locuitorii Sectorului 1 începând de sâmbătă, 09 iulie 2022, ora 09:00, să se recenzeze în locația special amenajată în acest scop de către administrația locală a Sectorului 1 la Piața Amzei nr. 13. Acest...

Citește articolul

Iată de ce este important să răspundem corect și complet la întrebările recensământului!

Data: 07.07.2022

În aceste zile este în plină desfășurare Recensământul Populației și Locuințelor, un proces esențial care se desfășoară o dată la 10 ani. Participarea la recensământ și furnizarea în mod corect și complet a răspunsurilor la toate întrebările din chestionarul de recenzare este nu numai o obligație cetățenească, care poate fi sancționată cu amendă în caz de refuz, ci este și în interesul nostru al tuturor.

Un recensământ făcut corect și la care participă...

Citește articolul

Cod galben de caniculă: Deschidem opt centre de prim ajutor

Data: 30.06.2022

Tinând cont de creşterea alarmantă a temperaturilor şi încadrarea, în următoarele zile a Municipiului Bucureşti în codul galben de caniculă, administrația locală a amenajat opt centre de prim ajutor și mai multe puncte de distribuire a apei.

Centre de prim ajutor:
- Primăria Sectorului 1, Bulevardul Banu Manta nr. 9;
- Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, Strada Piața Amzei nr. 13;
- Complexul Multifuncțional ,,Caraiman",...

Citește articolul

Comunicate de presăhttps://primariasector1.ro/images/revista.jpg