Accesați aici versiunea facilă pentru persoanele cu dizabilități

Semnalează aici prezența arborilor bolnavi

Primăria Sectorului 1 inventariază, arborii bolnavi de pe aliniamentele stradale, intersecțiile și sensurile giratorii din această zonă administrativă, care reprezintă un potențial pericol atât pentru pietoni, autoturisme, clădiri sau rețele aeriene. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local, adoptată la sfârșitul lunii septembrie 2016, cetățenii Sectorului 1 sunt rugați să semnaleze pe site-ul www.primariasector1.ro prezența arborilor bolnavi, a alveolelor destinate plantării copacilor, acoperite abuziv sau accidental, precum și a celor neeliberate de buturugile copacilor tăiați.

Mai jos regasiti un formular prin intermediul caruia puteti semnala : arborii lipsă, alveolele acoperite accidental sau abuziv cu asfalt sau cele neeliberate de buturugile copacilor tăiați, copacii bolnavi sau diformi, precum și cei care pot afecta clădirile și rețelele aeriene.

Datele obținute prin intermediul acestui formular vor fi transmise Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP), care la începutul lunii noiembrie va verifica veridicitatea acestor informații. În paralel, ADP Sector 1 demarează propria campanie de identificare a arborilor cu probleme din această zonă administrativă.


* Descrierea situatiei constatate:

Toate campurile marcate (*) sunt obligatorii.