Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Corp nou și sală de sport la Liceul “Nicolae Iorga”

Pentru că elevii și profesorii au nevoie de spații moderne și laboratoare dotate cu tehnologie de ultimă generație, Primăria Sectorului 1 va un construi un corp nou de școală pentru învățământul primar la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”.

Acesta va avea 19 săli de clasă, a câte 22 de elevi fiecare (numărul maxim acceptat pentru sălile de clasa pentru învățământul primar este de 22 elevi, conform legislației în vigoare), cabinet medical, cabinet stomatologic, cancelarie, secretariat, birou administratie, post de paza, grupuri sanitare băieți, grupuri sanitare fete și grupuri sanitare persoane cu dizabilitati, bibliotecă cu sala de lectură.

Tot la acest liceu, administrația locală a Sectorului 1 va construi o sală de sport modernă și o sală de evenimente cu foaier, ambele dotate cu grupuri sanitare baieți, grupuri sanitare fete și grupuri sanitare persoane cu dizabilități.

Fiecare spatiu va fi accesat prin holuri, case de scară, și sasuri în funcție de caz, dimensionate pentru evacuare în siguranță a tuturor persoanelor care utilizează spațiul. Proiectul mai prevede curți de lumină dupa caz, anexe, spații de depozitare, spații tehnice și sasuri aferente în functie de caz, cameră centrală termică, cameră pompe, sală de mese, magazie alimente, camera programul lapte și corn etc.

Consiliul Local Sector 1 a aprobat în ședința din data de 29 ianuarie 2024 documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiții.

Sari la conținut