Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

70 de utilaje și 314 muncitori acționează în teren pentru deszăpezire

Publicat: 06.01.2017

Utilajele Romprest intervin în prezent pentru deszăpezirea arterelor principale, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă grea.

La ora transmiterii acestui comunicat, 70 de utilaje și 314 muncitori acționează pentru deszăpezirea arterelor cuprinse în urgența 1. Este vorba despre arterele destinate traficului RATB (inclusiv pasajele subterane şi supraterane), arterele pe care se află obiective sociale şi de interes public unde acţiunea de deszăpezire se aplică imediat de la declanşarea fenomenelor meteorologice.

De asemenea, se are în vedere şi asigurarea accesului în siguranţă la/de la obiectivele ce deservesc servicii vitale pentru populaţie (sănătate, alimentaţie publică, învăţământ, asigurare energie electrică, termică, transport în comun), dar şi acţionarea la refugiile pietonale ale staţiilor RATB.

Atașat regăsiți programul de deszăpezire al arterelor din Sectorul 1 cuprinse în Urgența 1 precum și indicativul mașinilor care acționează în teren.

Menționăm că deszăpezirea pe străzile adiacente marilor bulevarde va începe eșalonat, în funcție de evoluția condițiilor meteo și a degajării zăpezii de pe arterele principale.  În prezent se lucrează pe străzile mici din cartierul Giulești Sârbi.
Pentru o corectă informare, vom reveni din două în două ore cu detalii privind situația deszăpezirii din Sectorul 1.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut