Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

850 de locuri noi în grădiniţele din Sectorul 1

Publicat: 28.03.2008
În Sectorul 1 nu va exista nici în acest an o criză a locurilor în grădiniţe. Primăria Sectorului 1 va  achiziţiona  patru imobile noi care vor primi destinaţie de grădiniţe, creându-se astfel un plus de 480 de locuri.
 

În Sectorul 1 nu va exista nici în acest an o criză a locurilor în grădiniţe. Primăria Sectorului 1 va  achiziţiona  patru imobile noi care vor primi destinaţie de grădiniţe, creându-se astfel un plus de 480 de locuri. De asemenea, în cursul anului trecut au demarat lucrările de extindere la trei grădiniţe – Grădiniţa nr.50, Grădiniţa nr. 146 şi Grădiniţa nr.222 -,  care vor crea un plus de 370 de locuri.

În urma acestor investiţii, pentru anul şcolar 2008/2009 vor exista 5400  de locuri în grădiniţele aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1, faţă de 4550 câte au existat în cursul acestui an şcolar.

„În anul şcolar următor, toţi preşcolarii din sectorul 1 vor avea un loc în grădiniţe. Primăria Sectorului 1 va investi şi în acest an sume importante de bani pentru achiziţionarea a patru imobile noi  care vor primi destinaţie de grădiniţe, care se adaugă celor trei imobile achiziţionate în cursul anului trecut", a declarat Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut