Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Alege să mănânci sănătos! Produse naturale cu 10% mai ieftine în pieţele din Sectorul 1

Publicat: 14.07.2010
           Primăria Sectorului 1 a amenajat primele piețe de produse naturale din Capitală de unde bucureștenii se pot aproviziona cu produse 100% naturale și considerabil mai ieftine decât în celelalte pieţe sau magazine de profil.
            Ca urmare a unei colaborări dintre Primăria Sectorului 1 şi Federaţia Agrostar, începând din această primăvară, bucureştenii pot cumpăra produse tradiţionale de la Piaţa Dorobanţi şi de la Piața 16 Februarie, unde producătorii desfac numai marfă naturală – brânză sau caş de la munte, salate, ridichi, cartofi netrataţi, uleiuri naturale, pastramă de oaie, vin şi pălincă făcute prin metode tradiţionale, excelente remedii naturiste etc. Toate aceste produse sunt vândute direct de producători, cu 10% mai ieftine, fiind excluşi intermediarii.

Producători din diverse zone ale ţării – Giurgiu, Olt, Teleorman, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Braşov sau Vrancea – îşi pot vinde produsele într-un cort amplasat în Piaţa 16 Februarie – intersecţia străzii Pieţei cu strada Munteniei – joi și vineri între orele 07.00-20.00, sâmbătă între orele 07.00-17.00 și duminică între orele 07.00-14.00 – și în Piaţa Dorobanţi în fiecare zi de luni până vineri, între orele 7:00 şi 20:00, sâmbătă între orele 07.00-17.00 și duminică între orele 07.00-14.00.  

"Într-o perioadă când produsele de tip fast food, cu toată suita lor de efecte nocive asupra sănătăţii oamenilor, au invadat piaţa românească, iar majoritatea legumelor şi fructelor pe care le găsim în magazine sunt departe de a fi naturale, era nevoie de o "insulă" de sănătate la preţuri accesibile pentru bucureşteni. Îi invit pe toţi locuitorii Capitalei să consume cu încredere aceste produse care au savoare şi autenticitate şi, în plus, ne feresc de neplăcerile produse de o alimentaţie nesănătoasă", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut