Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Alege-ţi drumul! Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Publicat: 18.03.2010
           O treime din străzile secundare din Sectorul  1 au sensuri unice.
           Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă și introduce, începând cu data de 19 martie 2010, un nou sens unic pe strada Av. Traian Vasile, de la intersecția cu aleea de acces ce face legătura cu strada Lt. Av. Vasile Fuică (dinspre strada Constantin Sandu Aldea) spre Bd. Expoziției.

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la începutul anului 2008. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe străzi secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bd. Ion Mihalache, Aviaţiei, Bd. Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi şi Romană.

         

"Cetăţenii din Sectorul 1 reprezintă cel mai dinamic, activ şi productiv segment social din România. De aceea, nu ne putem permite să-i ţinem blocaţi ore în şir în trafic. Am bloca 10% din PIB-ul României. Orele pierdute în trafic înseamnă bani pierduţi pentru noi toţi! Vom putea spune că oamenii trăiesc într-un oraş civilizat abia atunci când vor ajunge din cel mai îndepărtat punct al Sectorului 1, până la Universitate, în condiţiile unui trafic de vârf, în cel mult 45 de minute. Acest obiectiv îl urmărim prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut