Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Alege-ţi drumul! Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Publicat: 16.07.2010
          O treime din străzile secundare din Sectorul  1 au sensuri unice.
            Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă și introduce sensuri unice pe alte două străzi din zona Floreasca.

Astfel, începând de luni, 19 iulie 2010, se va circula pe un singur sens pe Strada Jean Monnet – dinspre intersecția cu Strada Pușkin Alexander spre Bulevardul Mircea Eliade (rămânând în vigoare și reglementarea de circulație rutieră în sens unic instituită anterior dinspre Strada Amiral Constantin Bălescu spre Strada Teheran) și pe Strada Pușkin Alexander – dinspre Bd. Mircea Eliade spre intersecția cu Strada Jean Monnet.

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la începutul anului 2008. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe străzi secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

          "Cetăţenii din Sectorul 1 reprezintă cel mai dinamic, activ şi productiv segment social din România. De aceea, nu ne putem permite să-i ţinem blocaţi ore în şir în trafic. Orele pierdute în trafic înseamnă bani pierduţi pentru noi toţi! Vom putea spune că oamenii trăiesc într-un oraş civilizat abia atunci când vor ajunge din cel mai îndepărtat punct al Sectorului 1, până la Universitate, în condiţiile unui trafic de vârf, în cel mult 45 de minute. Acest obiectiv îl urmărim prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut