Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Alege-ţi drumul! Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Publicat: 04.07.2011
            O treime din arterele secundare din Sectorul  1 au sensuri unice.

            Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă şi introduce sensuri unice pe alte trei străzi din zona Buzești. Astfel, începând de miercuri, 06 iulie 2011, se va circula pe un singur sens pe:

     §  Str. Sfinții Voievozi – dinspre Piața Sfinții Voievozi spre Calea Victoriei

     §  Str. Ecaterina Teodoroiu – dinspre Str. Semicercului spre Str. Sfinții Voievozi

     §  Str. Semicercului – din ambele capete spre Str. Ecaterina Teodoroiu

           Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

           Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârșitul anului 2007. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

           "Cetăţenii din Sectorul 1 reprezintă cel mai dinamic, activ şi productiv segment social din România. De aceea, nu ne putem permite să-i ţinem blocaţi ore în şir în trafic. Orele pierdute în trafic înseamnă bani pierduţi pentru noi toţi! Vom putea spune că oamenii trăiesc într-un oraş civilizat abia atunci când vor ajunge din cel mai îndepărtat punct al Sectorului 1, până la Universitate, în condiţiile unui trafic de vârf, în cel mult 45 de minute. Acest obiectiv îl urmărim prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut