Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Am dat startul evenimentului “Crăciun în Amzei”. Clotilde Armand: „Vă aștept să vedeți cum Piața Amzei prinde viață prin activități culturale”

Publicat: 14.12.2023

Piața Amzei renaște prin cultură și prinde viață prin creațiile tinerilor artiști! Primăria Sectorului 1 organizează cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, în acest loc emblematic al Capitalei,  evenimentul „Crăciun în Amzei”.

Aseară întreaga zonă s-a transformat prin lumină, muzică și culoare, când a fost aprinsă instalația „Naștere”, dezvoltată de către scenografa Iuliana Vâlsan.

Tot aici am pregătit o serie de expoziții de artă contemporană, dezvoltate de către Uniunea Artiștilor Plastici din România și am lansat Black Rhino Radio Pop-Up Studio, care a pregătit coloana sonoră a acestui eveniment de Crăciun. Peste 30 de proiecte de artă vizuală sunt expuse în spațiile neconvenționale din Piața Amzei.

„Renașterea Pieței Amzei. Un rol central în proiectul de renaștere a Pieței Amzei îl constituie derularea aici a unor proiecte culturale de calitate ale tinerilor noștri artiști care au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a performa într-un mediu organizat și pentru ca mesajul lor artistic să ajungă la publicul bucureștean”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Totodată, Galeria Mobius, The Institute și Cartierul Creativ au lansat în spațiul Amzei Creative Corner expoziția Wonderland, un proiect captivant cu lucrările lui Andrei Costache, o celebrare a vieții prin prisma explorării artistice.

 „Vă aștept să admirați aceste lucrări de artă și să vedeți cum Piața Amzei prinde viață prin activități culturale. Asta după ce fostele administrații locale au eșuat total în a revitaliza această zonă de tradiție a Capitalei”, a mai precizat edilul Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut