Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Am demarat o amplă campanie de salubrizare a terenurilor de la marginea Capitalei. „Timp de aproape 30 de ani administrațiile locale au ignorat total aceste gunoaie”

Publicat: 21.09.2023

Primăria Sectorului 1 a demarat o amplă campanie de salubrizare a terenurilor care se află în administrarea Sectorului 1 și pe care timp de decenii s-au acumulat deșeuri necontrolate care pun în pericol sănătatea locuitorilor Capitalei. 

După ce săptămâna trecută echipele administrației locale a Sectorului 1 au curățat Drumul Piscul Pietrei și au ridicat sute de tone gunoi, în aceste zile au intrat pe Drumul Piscul Lung.

"Timp de aproape 30 de ani administrațiile locale au ignorat total miile de tone de gunoi care s-au strâns la marginea Capitalei și care ne otrăvesc aerul. Am dat mii de amenzi în ultimii ani, am confiscat, în premieră pentru Sectorul 1, mașini care descărcau moloz și materiale de construcții pe domeniul public și am montat camere de luat vederi. Sunt măsuri pe care le-am luat pentru a descuraja oamenii să mai arunce deșeuri în locuri nepermise", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Menționăm faptul că administrația locală a Sectorului 1 poate interveni direct doar pe terenurile pe care le administrează. În cazul terenurilor proprietate privată poate intra doar în baza unor hotărâri judecătorești. În acest sens, avem deschise mai multe procese cu proprietarii care nu și-au îndeplinit obligația de a-și salubriza terenurile nici în urma somațiilor noastre.

Locuitorii Sectorului 1 au la dispoziție Telefonul Cetățeanului/ Poliția Locală Sector 1 – 021.9540, disponibil 24/7, pentru a sesiza terenurile din această zonă administrativă pe care există acumulări necontrolate de deșeuri.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut