Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

ACCES RAPID

Rețele sociale

Facebook Urmăriți-ne pe Facebook

Vei fi primul care află despre activitățile primăriei sectorului 1 și alte articole cu informări și linkuri utile.

Am desființat zeci de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public. “În Sectorul 1 legea e lege pentru toți, chiar și pentru fugarul Ghiță și prietenii lui”

Publicat: 15.11.2023

Primăria Sectorului 1 are toleranță zero pentru orice încălcare a legii și continuă să facă ordine în panotajul stradal din această zonă administrativă. Săptămâna trecută, administrația locală a Sectorului 1 a  desființat zeci de panouri publicitare de mari dimensiuni care erau amplasate ilegal în zona București-Ploiești/Aerogării. Astfel, a fost eliberat domeniul public de aceste construcții provizorii pentru a permite începerea lucrărilor la legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional "Henri Coandă".

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a precizat într-o postare pe pagina sa de Facebook că majoritatea acestor panouri ilegale aparţin firmei Euromedia. "În spatele acestei societăți se află Sebastian Ghiţă și firme controlate de foşti politicieni sau oameni de afaceri certaţi cu legea, care au profitat ani de zile de pe urma ilegalităţilor şi toleranţa funcţionarilor din primărie. Euromedia Group SA este în prezent deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreşedinte la TSD Prahova, prietenul foştilor deputaţi PSD, Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma. Despre această firmă dezvăluiam, anul trecut, că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziţia de mobilier urban pentru statii de troleibuz şi statii de autobuz", a afirmat edilul Sectorului 1.

Totodată, primarul Clotilde Armand a mai prezentat în postarea sa legăturile pe care această societate le-a avut cu fostele administrații ale Sectorului 1. "În anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1. O companie care se crede atotputernică şi în care au avut sau au interese, prin interpuşi şi firme paravan – fostul liberal Vlad Moisescu şi actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înţelegeţi de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în Bucureşti, deşi au zeci de panouri de publicitate montate ilegal. În plus, spre supărarea lui Sebastian Ghiţă, televiziunea RTV a fost decuplată de mine de la banii Sectorului 1. Contracte încheiate prin Centrul Cultural şi Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate, zeci de mii de euro pentru publicitate mascată din fonduri publice în favoarea fostului primar PSD de la Sectorul 1. Acum nu mai merge ca-n înainte. Legea e lege pentru toți. Chiar și pentru fugarul Ghiță și prietenii lui. Să înceapă linșajul zic!", a mai declarat Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut