Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

”Amzei Animat”: Surprize și multă distracție pentru bucureștenii de toate vârstele, în următoarele trei weekend-uri, în centrul Capitalei

Publicat: 17.05.2024

Primăria Sectorului 1 transformă Piața Amzei în polul distracției din Capitală în următoarele trei weekend-uri. Am pregătit surprize pentru bucureștenii de toate vârstele în zilele de 18-19 mai, 25-26 mai și 1-2 iunie, între orele 12:00 – 22:00. Vom avea proiecții de film, ateliere de film de animație pentru copii și multe activități creative, recreative și sportive, totul în cadrul evenimentului ”Amzei Animat”, organizat de administrația locală a Sectorului 1.

Copiii între 6-14 ani vor avea de ales între ateliere de desene animate cu creta, decupaj, sau tehnici prin care vor deveni ”personaje animate”. Piața Amzei va fi activată de copiii care vor colora și decupa personaje din animații și forme din natură sau animale pe care vor învăța să le aducă la viață prin tehnici de animație. Atelierele sunt facilitate de Nicoleta Miron, artistă de animație 2D, regizoare de film și co-fondatoarea studioului de animație Scene06 Shot24.

Adolescenții se pot implica în ateliere de street-art cu stencil-uri și stickere, facilitate de Alexandru Ciubotariu, cunoscut în peisajul street art-ului sub numele de Pisica Pătrată, creator de benzi desenate și fondator al proiectului Muzeul Benzii Desenate.

Seara vor fi proiectate filme de lungmetraj pentru toate vârstele, din selecția Festivalului Animest. Mai adăugăm și mese de ping pong, și un atelier-supriză de graffiti și weekend-urile deja sună foarte bine!  

”Vă aștept să ne bucurăm împreună de începutul verii în centrul Bucureștiului!”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Intrarea la toate activitățile este liberă, mai multe detalii despre program în evenimentul de Facebook: https://fb.me/e/58liFrf84 și site: https://www.animest.ro/amzei-animat

Regăsiți mai jos programul întregului eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut