Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Andrei Chiliman: Guvernul să le lase dascălilor tichetele cadou, iar comunităţilor locale, dreptul de a decide!

Publicat: 09.04.2008
  Îi cer public premierului Tăriceanu să abroge aberanta ordonanţă de urgenţă, prin care primăriilor li se interzice să acorde tichete cadou pentru cadrele didactice.
 

Îi cer public premierului Tăriceanu să abroge aberanta ordonanţă de urgenţă, prin care primăriilor li se interzice să acorde tichete cadou pentru cadrele didactice. Calific această măsură drept o insultă la adresa celor 5.500 de cadre didactice din Sectorul 1.

În această după-amiază mă voi întâlni cu premierul Tăriceanu şi îi voi solicita să renunţe la această măsură aberantă. Îl voi informa pe premier că Primăria Sectorul 1 are nu doar temeiul legal în virtutea căruia se acordă aceste tichete (hotărâre a Consiliului Local Sector 1), ci şi resursele financiare destinate acestora. De asemenea, îi voi solicita ca, în cazul în care nu se găsesc soluţii pentru a corecta această gravă eroare, să-i demită pe cei responsabili de batjocurirea dascălilor noştri.

Consider că le datorăm mai mult decât respect declarat demagogic acestor oameni a căror muncă este răsplătită de societate insuficient în raport cu ceea ce oferă dumnealor societăţii.

De asemenea, ca liberal, consider că am nu doar libertatea, ci şi dreptul de a critica o decizie greşită a Guvernului PNL. Fac tot posibilul pentru a elimina această nedreptate!

Aşa cum m-am opus public colectării la Bugetul de Stat a taxelor notariale pentru tranzacţiile imobiliare, mă opun public oricăror măsuri de natură să afecteze principiul liberal al descentralizării administrative şi interesele cetăţenilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut