Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Aproape 40 de persoane fără adăpost strânse de pe străzile Sectorului 1

Publicat: 27.01.2014

Aproape 40 de persoane fără adăpost au fost cazate în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1 în acest weekend cu viscol şi temperaturi scăzute.

Astfel, de vineri după amiaza până luni de dimineaţă, Poliţia Locală Sector 1 şi Ambulanţa Bucureşti au strâns de pe străzile din această zonă administrativă 38 de persoane fără adăpost.  Aceste persoane au fost transportate în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1 după cum urmează: persoanele adulte au fost transportate la Complexul de Servicii Sociale Odăi (Şos. Odăi nr. 3-5), iar copiii au fost duşi la Centrul de Plasament Pinocchio (Bd. Luptătorilor nr. 40).

În aceste centre, persoanele găzduite beneficiază de hrană, igienă personală, precum şi de îngrijire medicală de specialitate. 

În plus, persoanele fără adăpost care nu realizează niciun venit şi care au domiciliul în Sectorul 1 sunt luate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi consiliate în vederea prevenirii excluziunii sociale.

Persoanele fără adăpost din Sectorul 1 beneficiază fără restricţii în toată perioada cu ninsori abundente, viscol și temperaturi scăzute de serviciile sociale oferite de centrele de specialitate din această zonă administrativă.

Polițiștii locali vor patrula în continuare pe străzile Sectorului 1 pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute.

La momentul transmiterii acestui comunicat, în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1  mai sunt disponibile pentru cazarea persoanelor fără adăpost aproximativ 60 de locuri.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut