Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Arestări Preventive la Complexul de Servicii Sociale Sfânta Maria

Publicat: 01.07.2016

Tribunalul București a decis joi, 30 iunie 2016, arestarea preventivă pentru 30 de zile a șapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1. Este vorba de șapte persoane care ocupau următoarele funcții în cadrul Complexului Sfânta Maria: medic primar psihiatru, asistent medical și cinci educatori specializați.

Totodată, aceeași instanță a decis cercetarea în stare de libertate a altor șapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria.

Procurorii au dispus în urmă cu mai bine de o săptămână începerea urmării penale pentru mai mulți angajați ai Complexului Sfânta Maria într-un dosar care vizează presupuse infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu și delapidare.

În centrele de plasament din Sectorul 1 sunt instituționalizați 167 de copii după cum urmează: 28 la Centrul Sfânta Maria, 43 la Centrul Sfântul Nicolae, 33 la Centrul Sfântul Iosif, 41 la Centrul Pinocchio și 22 la Centrul Sfântul Ștefan.

Mai multe amănunte despre acest caz pot fi obținute luni, 04 iulie 2016, începând cu orele 13:00, când Directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, Dănuț Ioan Fleacă va susține o conferință de presă la sediul instituției din Bulevardul Mareșal Averescu nr.17, Pavilionul C.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut