Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Bazin olimpic ultramodern pentru campionii înotului românesc

Publicat: 02.09.2022

Sectorul 1 va avea un bazin olimpic la standarde europene unde sportivii care practică înotul de performanță  se vor putea antrena și vor putea participa la întreceri în cele mai bune condiții. Primăria Sectorului 1 a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) achiziția de ''Proiectare, Asistență tehnică și Execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții Bazin olimpic" la Colegiul Tehnic Media, strada Jiului nr.163.

Este vorba de un bazin  cu 10 culoare, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea găzdui competiții de top. Baza sportivă va avea birouri, vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, spații de depozitare, camera tehnice etc. Tribunele de la etajul întâi vor avea o capacitate de 939 de persoane.

"Pentru a face astfel de investiții am luptat în primii ani de mandat să opresc risipa banilor publici care se scurgeau către firmele transpartinice. Este o investiție importantă pe care vrem să o facem, și mă voi asigura că vor fi respectate termenele de execuție și toate standardele de calitate. Vrem să creștem numărul competițiilor sportive (natație) profesionale organizate și desfășurate în București și să încurajăm copiii din Sectorul 1 să practice acest sport", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Valoarea totală estimată a contractului este de 37,5 milioane lei, iar durata acestuia este de 24 de luni. Firmele care vor face oferte trebuie să demonstreze că au dus la bun sfârşit contracte privind lucrări similare, în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de minimum 37,5 milioane lei, fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

"Ne-am bucurat împreună de performanțele lui David Popovici și am stat cu sufletul la gură la fiecare competiție la care înotătorii români au participat. Este un sport în care sunt recompensate mai ales munca și talentul sportivilor. Dar nu este de ajuns acest lucru. Copiii care vor să facă acest sport trebuie încurajați de autorități, trebuie să li se ofere condiții la standarde și cu dotări europene, este necesar să dezvoltăm rapid infrastructura sportivă din București", a mai precizat primarul Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut