Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Bilanțul primarului Sectorului 1: Am preluat o primărie în pragul falimentului și am reușit să o facem performantă

Publicat: 28.09.2021

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat marți, 28 septembrie, bilanțul activității după 11 luni de la preluarea mandatului: ce s-a realizat în ultimul an și care sunt proiectele aflate în derulare.

Deși alegerile locale au avut loc în data de 27 septembrie 2020, Clotilde Armand a depus jurământul pe 29 octombrie 2020. "Fosta conducere a primăriei a făcut tot posibilul ca eu să nu fiu primar. Contestații peste contestații, procese, intimidări etc. Toate aceste lupte au fost câștigate de mine," a declarat Clotilde Armand, la prezentarea bilanțului.

Bilanțul a fost prezentat pe mai multe capitole: reorganizare, digitalizare, mediu, școli, spitale, străzi, urbanism, social, salubrizare, reabilitare blocuri, piețe și  parcuri.

"Pot să vă spun că am preluat o primărie în pragul falimentului și am reușit să o facem performantă în mai puțin de un an de zile. Am reușit ceea ce nu a făcut nicio primărie din România: reorganizarea instituției în mai puțin de 6 luni de zile de la preluarea mandatului, trimiterea în judecată a funcționarilor certați cu legea, renegocierea contractelor, tăierea de sporuri ilegale, stoparea finanțării presei apropiate de unele partide politice cu bani publici, un serviciu de urbanism corect și o primărie deschisă tuturor cetățenilor – transparentă. Pe scurt: am reușit să facem curat! La propriu. Din interior. Însă nu ne-am adunat aici să vorbim despre trecutul urât, ci despre investiții și despre viitor", a declarat Clotilde Armand.

Întreaga prezentare a bilanțului poate fi consultată pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut