Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Bucureștenii sunt invitați la cumpărături în aer liber

Publicat: 16.04.2010
           Târgurile din Sectorul 1 își deschid porțile pentru iubitorii de carte, obiecte de artizanat și accesorii handmade, precum și pentru cei interesați de produse tradiționale românești.
            Organizate de Primăria Sectorului 1 și ATE Carpartia, acestea își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 16 aprilie, până duminică, 18 aprilie, între orele 10:00 și 19:00. 

Bucureștenii amatori de produse tradiționale pot vizita Târgul de produse tradiționale din Piața 1 Mai. Gurmanzii se vor putea delecta cu produse bio românești și internaționale, de la brânzeturi și produse din carne, la produse apicole, dulciuri, țuică și palincă.

Pentru un week-end cultural, în alveola de pe Șoseaua Kiseleff, în apropierea Muzeului Țăranului Român, se va desfășura Târgul de carte, papetărie și birotică, unde vor putea fi găsite sute de cărți, produse de papetărie și birotică.

Totodată, Târgul de artizanat și handmade, din Șoseaua Kiseleff, va reuni zeci de meșteșugari ai lemnului, sticlei sau pânzei din toată țara.

Pe lângă aceste târguri, sâmbătă, 17 aprilie, ATE Carpatia împreună cu Primăria Sectorului 1 organizează o acțiune de ecologizare a Parcului Kiseleff. Persoanele care doresc să sprijine proiectul în calitate de voluntari sunt invitate să se înscrie pe www.targuribucuresti.ro.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut