Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Bursele pentru elevii care învață în școlile din Sectorul 1 vor fi plătite

Publicat: 14.01.2021

Clotilde Armand: "În Sectorul 1 se primesc burse școlare, nu sunt tăiate!''        

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitoare la faptul că primarul Clotilde Armand a tăiat bursele elevilor care învață în școlile și liceele din Sectorul 1, Serviciul Imagine și Cultură a fost împuternicit să facă următoarele precizări:

Informațiile apărute în cursul zilei de astăzi referitoare la tăierea burselor elevilor din Sectorul 1 sunt false și nu au nicio legătură cu realitatea. Elevii din Sectorul 1 își vor primi bursele. În următoarea ședință de Consiliu Local, primarul Clotilde Armand va prezenta spre dezbatere și aprobare proiectul de hotărâre privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor școlare.

"Toate știrile referitoare la tăierea burselor elevilor din Sectorul 1 sunt un veritabil fakenews care nu fac decât să creeze panică și neliniște în rândul părinților și copiilor. Pentru că dezinformarea de astăzi a depășit anumite limite, am depus deja sesizare la CNA împotriva unei televiziuni pentru propagarea informațiilor false", a declarat primarul Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13 int 151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut