Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Campania de colectare a deşeurilor EEE continuă în Sectorul 1

Publicat: 12.03.2010
            Primăria Sectorului 1 şi firma Romprest – prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1 – în colaborare cu Asociaţia „Environ" continuă campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE).
            În data de 14 martie 2010, cetăţenii Sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe. Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest.

Primăria Sectorului 1 solicită locuitorilor Sectorului 1 să nu arunce, alături de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de construcţii.

 Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate de către Asociaţia "Environ" în vederea tratărilor ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Primăria Sectorului 1, împreună cu Romprest şi Asociaţia Environ, ridică deşeurile de la domiciliu în a doua duminică a fiecărei luni. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 021/668.10.50 şi 021/9460 – dispecerat Romprest.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut