Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Campania de colectare a deşeurilor EEE continuă în Sectorul 1

Publicat: 09.09.2011
           Primăria Sectorului 1 şi firma Romprest – prestatorul serviciului de salubritate din această zonă administrativă – în colaborare cu Asociaţia „Environ" continuă campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE).

           În data de 11 septembrie 2011, cetăţenii Sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe. Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest.

           Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate de către Asociaţia "Environ" în vederea tratării lor ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

           Primăria Sectorului 1 solicită locuitorilor să nu arunce, alături de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de construcţii. 

            Administrația locală a Sectorului 1, împreună cu Romprest şi Asociaţia Environ, ridică deşeurile de la domiciliu în a doua duminică a fiecărei luni. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 021/668.10.50 şi 021/9460 – dispecerat Romprest.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut