Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

„Caravana copilăriei” a pornit în Sectorul 1

Publicat: 20.11.2018

Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, organizează, în perioada 19 noiembrie – 21 decembrie 2018, "Caravana copilăriei" în grădinițele, școlile primare și centrele de plasament din Sectorul 1.

Poveștile sunt plăsmuiri ale imaginației. Ele vorbesc despre bine și rău, despre prietenie, curaj, loialitate, dreptate, sinceritate, hotărâre, modestie, hărnicie. Se știe că povestea și jocul sunt cele mai atractive modalități de învățare pentru copii, iar "Caravana copilăriei" tocmai asta își propune: să le aducă micuților cunoștințe noi, îmbinate armonios cu bucurie și voioșie, așa cum le stă bine copiilor.

În cadrul proiectului "Caravana copilăriei", care are 74 de reprezentații, fiecare a câte două ore, copiii participă la ateliere de creație, care le stârnesc creativitatea și imaginația. Este un mod plăcut de a deprinde anumite abilităţi pe care, cu timpul, copiii şi le vor dezvolta, transformându-le în pasiuni sau chiar în profesie. Activitatea atelierelor va fi bazată pe confecționarea, pictarea și construirea unor obiecte specifice vârstei copiilor.

De asemenea, artiștii costumați în personaje de poveste le aduc micuților bucurie și voie bună prin organizarea de jocuri interactive, modelaj de baloane, face-painting, spectacole de teatru, magie, ventrilocie și multă muzică.

Primele opriri ale Caravanei au fost luni, 19 noiembrie, la Școala nr. 11 "Ion Heliade Rădulescu" și la Grădinița nr. 206, iar, marți, 20 noiembrie, la Școala "Nicolae Titulescu", Grădinița nr. 222 (de pe strada Arad), Grădinița nr. 283 (din cartierul Floreasca) și la Grădinița nr. 97 (de pe strada Islaz). Artiștii Caravanei le-au adus copiilor din aceste unități de învățământ multe zâmbete pe chipuri, chiote de bucurie și dorința de a învăța lucruri noi. Urmează noi provocări!

CENTRUL CULTURAL AL SECTORULUI 1
E-mail: secretariat@ccs1.ro
Tel: 0314251877

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut