Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Căutăm cei mai buni asistenți maternali!

Publicat: 17.06.2020

Pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor instituționalizați, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 1, desfășurăm, în perioada iunie-iulie 2020, campanii de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali, pentru a lua copii în plasament.

Condiții necesare:

Persoanele interesate trebuie:

– să aibă domiciliul pe raza sectorului 1;
– să aibă abilități în lucrul cu copiii;
– să-și dorească să ajute copii cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani.

Beneficii:

– un loc de muncă stabil;
– iubirea copiilor care nu poate fi cuantificată.

Unde să se adreseze:
–  asistenții maternali profesioniști din Sectorul 1 sunt așteptați la sediul DGASPC Sector 1 din B-dul Mareșal Averescu Nr. 17, Pavilion H, etaj 1 – Serviciul Asistenți Maternali Profesioniști.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 021.222.42.80 sau 021.222.14.45. Colega noastră, Florentina Pilică, Șef Serviciu, le va sta la dispoziție.

Date despre proiect:
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 derulează în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopție (ANDPDCA) proiectul TEAM-UP: progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod Proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în scopul consolidării și dezvoltării rețelei de asistenți maternali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut