Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Cei mai importanți oficiali cu atribuții în protecția mediului și salubrizare, invitați la ședința de astăzi a Consiliului Local

Publicat: 24.06.2021

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat pentru astăzi, la ora 14.00, ședința Consiliului Local al Sectorului 1. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte importante pentru comunitate, cum ar fi problema deșeurilor și criza provocată de operatorul de salubritate.

Primarul Sectorului 1 a lansat invitații de participare la această ședință ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, prefectului Municipiului București, Alin-Bogdan Stoica, președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Florin-George Gârbacea,  președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), Ionel Tescaru, și comisarului general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

"Toate părțile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide și a găsi soluția cea mai bună pentru locuitorii din București", a declarat Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut