Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Cetăţenii Sectorului 1 au posibilitatea de a-şi achita amenzile în sistem “Easy Payments”

Publicat: 04.07.2007
Pentru achitarea amenzilor de circulaţie, a amenzilor R.A.T.B., cât şi a amenzilor aplicate de Corpul Gardienilor Publici prin reprezentanţii săi, Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1 a pus la dispoziţia celor interesaţi şi serviciul de încasare numerar „Easy Payments" (EAPY), care este un dispozitiv automat şi interactiv de încasare a plăţilor în numerar.
 

Pentru achitarea amenzilor de circulaţie, a amenzilor R.A.T.B., cât şi a amenzilor aplicate de Corpul Gardienilor Publici prin reprezentanţii săi, Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1 a pus la dispoziţia celor interesaţi şi serviciul de încasare numerar „Easy Payments" (EAPY), care este un dispozitiv automat şi interactiv de încasare a plăţilor în numerar. Acesta reprezintă un produs bancar constând în încasarea de către bancă, prin A.I.N. (aparat automat de încasare numerar), a plăţilor făcute de cetăţeni către Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1.

În prezent exista doua A.I.N. (aparate de încasare numerar) – care funcţionează 24 de ore din 24 – amplasate în Bd. Iancu de Hunedoara nr. 8 şi Piaţa Lahovari nr. 36-40.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut