Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Challenge Day

Publicat: 25.05.2005
SERVICIUL IMAGINE, CULTURĂ, PRESĂ

 

      COMUNICAT

 

 

 

     Astăzi, 25 mai 2005, începând cu ora 9.00, Primăria Sectorului 1 a organizat festivitatea de deschidere a evenimentului sportiv Challenge Day în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaule. Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman a dat startul competiţiei participând la un meci de tenis de masă cu campioana europeană Otilia Bădescu. La această manifestare au mai participat şi primarii sectoarelor 2, 4 şi 6, respectiv Neculai Onţanu, Adrian Inimăroiu şi Cristian Poteraş, care, de asemenea, au jucat câte o repriză de 15 minute de tenis de masă cu Otilia Bădescu. Cei patru primari au făcut timp de 15 minute aerobic în compania unei trupe de gimnastică.

 

      Challenge Day este o întrecere între localităţi, cu un număr apropiat de locuitori – în cazul nostru Bucureşti şi oraşul chinez Macau – grupate două câte două la tragerea la sorţi. Scopul principal al acestei întreceri este de a da posibilitatea oamenilor, oraşelor, ţărilor de a se cunoaşte mai bine, de a lega sau întări legături de prietenie prin sport. Concomitent se urmăreşte creşterea interesului populaţiei pentru activităţile sportive.

 

      Primăria Sectorului 1 invită pe toţi cetăţenii Municipiului Bucureşti să practice sport, în cursul zilei de azi, timp de 15 minute. Pentru ca efortul lor să se contabilizeze în competiţia cu oraşul chinez, cetăţenii sunt rugaţi să-şi confirme participarea la secretariatul concursului 0800 800 111 (telverde).

 

      Evenimentul se desfăşoară într-o atmosferă de muzică, dans şi bună dispoziţie. Manifestarea se va încheia în jurul orei 20.00, cu un concert al trupei Voltaj.

 

 

     Biroul de presă

     25.05.2005


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut