Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Cinci grădinițe din Sectorul 1 deschise pentru preșcolari și în perioada vacanței de vară

Publicat: 22.06.2017

Alternativă la bone pentru părinții care au copii de grădiniță. Sectorul 1 va avea deschise în perioada vacanței de vară cinci unități de învățământ preșcolar. Programul "Grădinița de Vacanță" din Sectorul 1 se va derula în perioada 3 iulie – 25 august 2017, de el beneficiind 350 de copii.

Pentru a veni în sprijinul părinților și copiilor, administrația locală a decis ca cinci unități de învățământ preșcolar de pe raza sectorului 1 al Municipiului București să rămână deschise și pe perioada verii. Acestea sunt următoarele:  Grădinița nr. 206 – sediul de pe strada D. Gherea nr. 156 (100 de beneficiari) și sediul din strada  Witting nr. 15 (50 de beneficiari), Grădinița nr. 222, strada Arad nr.38 (50 de beneficiari), Grădinița nr. 44, strada Bârlogeni nr. 24 (50 de beneficiari), Grădinița nr. 46, strada Marmurei nr. 13-15 (50 de beneficiari) și Grădinița nr. 116, strada Mendeleev, nr. 27 (50 de beneficiari).

În această perioadă, unitățile de învățământ preșcolar incluse în programul "Grădinița de Vacanță" vor fi deschise de luni până vineri între orele 8.00-18.00. Primăria Sectorului 1 va finanța de la bugetul local contribuția de hrană a fiecărui copil.

Pe toată această perioadă, micuții vor lua parte la activităţi specifice vârstei lor şi programei de grădiniţă. Proiectul "Grădinița de Vacanță"promovează întărirea abilităților de bază (citit/vorbit/scris) și dezvoltarea culturii personale.  În timpul vacanței vară se vor forma grupe de copii pe nivel de vârstă, care vor participa la jocuri și activități educative, cât și activități care duc la încurajarea talentului prin ateliere creative de desen și pictură, educație fizică, cercuri de creație, activități în aer liber etc.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/3191013/int.205
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut