Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Circuitul Superkombat premiat de Primarul Sectorului 1

Publicat: 15.05.2017

Primarul, Dan Tudorache, va premia luni, 15 mai 2017, începând cu orele 17:00, vedetele superkombat din România. Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

Cu această ocazie, edilul Sectorului 1 îi va premia pentru întreaga activitate și pentru promovarea imaginii României în lume pe Cătălin Moroșanu, multiplu campion de K1 și Superkombat, Cezar Gheorghe, arbitru internațional și Președintele Superkombat România și Eduard Irimia fondator și Președinte Superkombat la nivel global. De asemenea, vor mai fi premiați și  Nicolae Cristescu, Președintele de Onoare Superkombat România și Marius Posa, Vicepreședintele Superkombat România, pentru sprijinul acordat în realizarea acestor evenimente de exceptie.

"Sportul înseamnă sănătate. De aceea, în calitate de Primar al Sectorului 1, am fost și voi fi alături de întreaga mișcare sportivă din România. În limita competențelor mele, voi sprijini performanța, indiferent de ramura sportivă din care ea provine. Doresc să le felicit pe vedetele superkombat, care vor fi premiate astăzi, pentru modul în care au reușit să promoveze imaginea României în lume prin producția Superkombat ", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.  

  Prima gală Superkombat din România transmisă de celebrul post american CBS Sports Network, a avut loc în data de 07 aprilie 2017 în Sectorul 1 la Pavilionul Central al Complexului Romexpo. Gala a programat 11 meciuri, dintre care patru eliminatorii la categoria grea pentru marea finală a anului.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail : presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut