Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Clotilde Armand: „A fost clasată a zecea plângere depusă de PNL și PSD împotriva mea. PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie și hoție”

Publicat: 18.10.2023

Primarul Clotilde Armand a precizat în această dimineață într-o postare pe pagina de Facebook că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a clasat a zecea plângere depusă de PNL și PSD împotriva sa.

Edilul Sectorului 1 a semnalat public în data de 22.02.2023 că în procesul în care Primăria Sectorului 1 cere rezilierea contractului cu prestatorul serviciului de salubrizare – contract semnat pe timpul lui Andrei Chiliman (PNL) și modificat în mandatul lui Dan Tudorache (PSD) care a adus locuitorilor din Sectorul 1 un prejudiciu de 200 milioane euro –  judecătorii urmează să audieze ca martor un consilier local PNL la solicitarea avocaților Romprest. Cu această ocazie, primarul Clotilde Armand  a evidențiat că "un ales local trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banilor publici, nu să devină apărătorul unei firme private, ceea ce face acest consilier este un conflict de interese uriaș".

"Pentru acest lucru respectivul consilier PNL, fost prodecan al Facultății de Jurnalism din București, a făcut o plângere la DNA împotriva mea, Vlad Voiculescu și Ionel Stoica. Cu presă și tot alaiul de linșaj. Și ce să vezi? Parchetul a clasat această nouă plângere. În mod normal acest consilier ar trebui să își piardă funcția iar conducerea PNL să-l excludă. Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie și hoție", a declarat primarul Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut