Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Clotilde Armand: “Consilierii locali PNL și PSD au fugit din sala de ședință când trebuiau să voteze pentru asfaltarea a 28 de străzi și înlocuirea a 891 de ascensoare”

Publicat: 30.06.2023

Majoritatea consilierilor locali ai Sectorului 1 a părăsit, din nou, astăzi sala de ședință când pe ordinea de zi erau proiecte esențiale pentru comunitatea locală. Este vorba de asfaltarea a zeci de străzi din Sectorul 1 și înlocuirea a aproape 900 de ascensoare vechi.  În concret, consilierii locali nu au mai supus dezbaterii și votului proiectele de hotătâri ce vizau asfaltarea și modernizarea a 28 de străzi din această zonă administrativă și înlocuirea a 891 de ascensoare vechi cu lifturi moderne și sigure care au un consum energetic scăzut.

"Consilierii locali PNL și PSD au fugit mai devreme din ședința de Consiliu local în momentul în care trebuiau să voteze pentru asfaltarea străzilor și modernizarea a 900 de ascensoare. A zecea oară când fac asta. Ședința a rămas fără cvorum și s-a închis. În sală erau mai mulți cetățeni care au rămas fără cuvinte și au concluzionat singuri cum această alianță toxică își bate joc de ei. Așa arată patriotismul economic al acestui Guvern. Dacă nu mai pot fura nimic, atunci nu mai votează nimic", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Lista străzilor a căror asfaltare și modernizare nu a fost votată:

Elena Clucereasa, Islaz, Panait Istrati, Gherghel Paraschiva, Virgil Pleșoianu, Costache Sibiceanu, Butuceni, Intrarea Godeni, Strada Volumului, Craiovei, Pinului, Frasinului, Teodor Iliescu, Theodor Aman,  Intrarea Grigore Alexandrescu, Victor Eftimiu, Iuliu Tetrat, Ioan Zalomit, Aristide Demetriade, Albac, Dionisie Fotino, Constantin Mille, Chile, Intrarea Alpiniștilor, Intrarea Gheorghe Simionescu, Strada Neajlovului, Intrarea Catedrei și Strada Siriului.

Menționăm faptul că în ședința de astăzi a consiliului local a fost aprobată modernizarea și asfaltarea străzii Hristache Pitarul.

Totodată, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind prelungirea, până în data de 31 august 2023,  a perioadei de depunere de către cetățeni a cererilor de decontare directă pentru acordarea stimulentelor financiare anticriză energetică. Nici acest proiect de hotărâre nu a ajuns să fie discutat și votat, întrucât aceeași majoritate din consiliu a părăsit sala.
Astfel, locuitorii Sectorului 1 mai pot doar astăzi, 30 iunie 2023, să depună cereri de decontare.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut