Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Competiția sportivă ”Cupa 1” continuă!

Publicat: 15.04.2010
            Cea mai importantă competiție sportivă școlară din Capitală se află în plină desfășurare. Și de această dată, „Cupa 1" găzduieşte competiţii la şase sporturi: atletism, handbal, baschet, fotbal, volei şi înot, pentru două categorii de vârstă (școală generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi.
            Prima competiţie de anul acesta, concursul de baschet fete, categoria liceu, a avut loc pe 12 aprilie. Săptămâna aceasta vor urma competiţiile de volei la gimnaziu, începând cu 16 aprilie, şi de fotbal, la gimaziu şi liceu, din 17 aprilie.

Săptămâna viitoare, din 19 aprilie, se vor diputa meciurile de baschet fete, categoria gimnaziu, şi de baschet băieţi, categoria liceu. Imediat, vor urma concursurile de atletism (22 aprilie), de volei la liceu (23 aprilie) şi de înot (24 aprilie pentru gimnaziu şi 25 aprilie pentru liceu).

Pe măsură ce competiţiile noastre au devenit tot mai dese, interesul elevilor de a se înscrie a crescut, lucru care nu poate decât să ne bucure, confirmând importanţa deosebită a sportului", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Concursurile se vor încheia în data de 17 mai, fiind urmate de premierea de pe 24  mai. Emoţiile, efortul şi perseverenţa vor fi premiate în cadrul unei petreceri demne de mari campioni.

În ceea ce priveşte concursul de Miss de pe site-ul Cupa 1, s-au înscris deja multe concurente, unele dintre ele fiind chiar participante la competiţiile Cupei. Până în acest moment, primele trei concurente din clasamentul intermediar însumează deja 2200 de voturi.

"Prin activitate fizică practicată în mod organizat, copiii noştri se dezvoltă fizic şi psihic armonios şi sănătos, îşi întreţin o stare optimă de sănătate şi îşi formează un caracter de învingător. Sunt susţinătorul unui mod de viaţă sănătos. Sportul înseamnă sănătate!", a mai precizat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

În perioada martie – mai 2010, Primăria Sectorului 1 derulează, pentru a 9-a oară, competiţia sportivă şcolară „Cupa 1", adresată liceelor şi şcolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. La această ediţie participă 54 instituţii, mai exact 31 de şcoli generale şi 23 de licee, adică 77% dintre instituţiile din sectorul 1.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut