Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Complexul Sfânta Maria funcționează la limita de avarie

Publicat: 21.07.2016

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 face toate demersurile posibile pentru ca fetele din cadrul Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria să beneficieze de îngrijire corespunzătoare, cu personal de specialitate, format din educatori, asistenți medicali și psihologi. În perioada imediat următoare, direcția va scoate la concurs posturile vacante de medici generaliști, medici psihiatri și de familie pentru a suplini lipsa personalului din sistem.

În prezent, Complexul de Servicii Sociale Sfânta Maria este pe cale să devină nefuncțional din cauza lipsei de personal, în condițiile anchetei Parchetului care vizează mai mulți angajați ai acestui centru. Complexul funcționează la limita de avarie, asigurând cu dificultatea îngrijirea celor 24 de fete instituționalizate în acest centru.

Informații de background:

Procurorii au dispus, pe parcursul lunii iunie, începerea urmării penale pentru 21 de angajați ai Complexului Sfânta Maria într-un dosar care vizează presupuse infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu și delapidare. Ancheta a fost deschisă în urma unui denunţ făcut de un fost angajat, faptele vizate fiind comise în intervalul 2014-2016.

  

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut