Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – 100 de copii vor primi uniforme si rechizite pentru scoalã

Publicat: 12.09.2006

100 de copii vor primi uniforme si rechizite pentru scoalã

 

 

 

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, prin Serviciul de Prevenire a Separarii Copilului de Familie si in colaborare cu mai multe Organizatii Neguvernamentale (Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Organizatia World Vision si Fundatia Irene), va organiza în data de 12 septembrie la sediul Organizatiei SOS Satele Copiilor, din Calea Floreasca nr. 165, la ora 13:30, o actiune în cadrul careia 100 de copii ce urmeaza sa intre in clasa a I-a, beneficiari ai Serviciului mai sus amintit, vor primii uniforme, ghiozdane, rechizite si echipament de sport necesare noului an scolar.

 

In fiecare an, inainte de inceperea scolii, Serviciul de Prevenire a Separarii Copilului de Familie, sprijina familiile care intampina dificultati in asigurarea echipamentului scolar pentru copii, pentru a preveni abandonul scolar. Astfel acesti copii se pot bucura de inceperea scolii alaturi de colegii lor si incet, incet vor deslusi tainele ascunse in paginile manualelor.

 

Pentru mai multe informatii privind aceasta actiune puteti contacta Serviciul de Prevenire a Separarii Copilului de Familie, tel: 021/2234195, e-mail: prevenireabandon@dgaspc-sectorul1.ro.

 

 

Biroul de Presa

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut