Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat

Publicat: 28.02.2005
În urma căderilor masive de zăpadă din ultimele 24 de ore înregistrate la nivelul Capitalei, efectivele comune ale ADP sector 1 şi REBU SA au trecut la deszapezirea arterelor principale ale oraşului conform cu atribuţiile ce le revin din planul de deszapezire aprobat de Consiliul local.
 
În acest moment, în sectorul 1, Administraţia Domeniului Public acţionează pe principalele artere de circulaţie cu 8 tractoare cu lamă în tandem şi cu o freză Mercedes ultraperformantă. În stradă sunt toţi cei 576 de lucrători ai ADP. La rândul său, REBU SA a desfăşurat o forţă de 36 de utilaje şi 148 de muncitori. Primăria Sectorului 1, coordonează şi monitorizează strict aceste activitaţi, reiterând rugămintea adresată cetăţenilor de a încerca pe cât posibil să nu îngreuneze activitatea utilajelor de deszăpezire prin parcarea în locuri nepermise a autovehiculelor.
 
Totodată reaminteşte cetăţenilor obligaţiile ce le revin prin lege de a sprijini eforturile comune de deszăpezire prin îndepărtarea zăpezii de pe trotuarele din faţa şi din jurul clădirilor cu destinaţie de locuit sau de la sediile societăţilor comerciale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut