Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Amplu program de investitii in sectorul 1

Publicat: 19.10.2005

SERVICIUL  IMAGINE, CULTURÃ, PRESà 

COMUNICAT

                           Amplu Program de Investitii în Sectorul 1

În perioada scursã de la începutul anului,  Administratia Sectorului 1 a implementat  un amplu program de asfaltare si realizare a reþelelor edilitare(apã si canal) ale strãzilor din sector, având drept obiectiv modernizarea sectorului si apropierea sa de standardele existente în statele Uniunii Europene. În aceastã perioadã a fost realizatã asfaltarea a 26 de strãzi ºi se aflã în curs de asfaltare alte 30. De asemenea, a fost introdusã canalizarea si alimentarea cu apã pe un numãr de 12 strãzi, iar pe alte 12 se aflã în curs de finalizare acest proces.
 Majoritatea strãzilor pe care s-au realizat aceste investisii se aflã în zonele mãrginase ale sectorului, în special în cartierele Giulesti, Dãmãroaia si Chitila. Orientarea procesului de investitii cãtre aceste zone este absolut necesarã, având în vedere starea precarã în care se gãsesc aceste cartiere, modernizarea acestora fiind unul din principalele angajamente ale Administraþiei Chiliman, acest program intitulându-se „ De la Periferie spre Centru ”.
 Pentru finantarea acestui program Primãria Sectorului 1 a contractat un credit de la BCR, în valoare de 900 miliarde lei ROL ºi a folosit fonduri si de la Bugetul Local. Obiectivul Administratiei Sectorului 1 este ca pânã la finalul anului 2007 sã nu mai existe în perimetrul sectorului nici o stradã neasfaltatã si nici o zonã neviabilizatã.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut