Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat- Clubul Seniorilor Sector 1 îşi schimbă temporar sediul

Publicat: 08.07.2005
SERVICIUL IMAGINE, CULTURĂ, PRESĂ

 

 

 

     COMUNICAT

 

      Clubul Seniorilor Sector 1 îşi schimbă temporar sediul

 

 

     Prin Hotărârea Consiliului Local Sector 1 nr.181 din 25.06.2005, s-a decis schimbarea temporară a sediului Serviciului Consiliere Persoane Vârstnice – Clubul Seniorilor din Calea Griviţei nr. 119 în str. Ion Slătineanu nr.16, sector 1, în vederea consolidării vechiului sediu.

 

      „Clubul Seniorilor" din sectorul 1 este o componentă a Serviciului Consiliere Persoane Vârstnice – Clubul Seniorilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 şi este o instituţie care vine în întâmpinarea cerinţelor pensionarilor din sector, creându-le un cadru ambiental propice manifestării libere a vârstnicilor, în care îşi pot face cunoscute opţiunile, doleanţele, hobby-urile. Tot în cadrul clubului funcţionează şi un cabinet medical cu un medic care este prezent pentru membri pe toată durata programului.

 

     De asemenea, Consiliul Local Sector 1 intenţionează ca după încheierea lucrărilor de consolidare a vechiului sediu să înfiinţeze un al doilea club de acest fel. Astfel, serviciile oferite populaţiei vârstnice din sectorul 1 vor putea fi diversificate.

 

     În prezent clubul funcţionează de luni până joi, între orele 9.00 -14.00, acesta fiind un program de vară solicitat de membri şi va fi schimbat la 1 septembrie 2005.

 

 

 

 

 

 

 

     Biroul de presă

     08.07.2005


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut