Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat de presa

Publicat: 13.09.2004
Avem onoarea de a va invita sa luati parte la inaugurarea Centrului de Zi si Centrului Maternal “Sf. Andrei”, ce va avea loc in data de 14 septembrie 2004, ora 10:00 la sediul din str. Cosmesti, nr. 15, Sector 1 Bucuresti.
Amenajarea si echiparea acestui centru s-au realizat cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene prin programul Phare 2001 si a Consiliului Local Sector 1 Bucuresti. Bugetul proiectului s-a ridicat la 287.469 EURO.
Centrul de Zi va oferi servicii pentru 50 de copii din familiile defavorizate din comunitate si pentru cele care prezinta un risc de abandon major.
Centrul Maternal va oferi servicii pentru 10 cupluri defavorizate mama-copil din cadrul comunitatii.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
Director General- dr. Danut Ioan Fleaca
Coordonator Proiect- as. Soc. Angelica Juracopschi,
B-dul Maresal Averescu nr. 17, Bucuresti Sector 1,Tel/Fax: +4021 222 5346,
Tel: +4021 222 9981

Proiect finantat de UNIUNEA EUROPEANA
Uniunea Europeana acorda României expertiza si sprijin financiar în vederea pregatirii pentru aderare, prin programe specifice: Phare, Ispa si Sapard. Sectoarele beneficiare variaza de la dezvoltare regionala si sprijin pentru IMM-uri, pâna la investitii în infrastructura de mediu si transport si dezvoltare rurala.

Suma anuala totala a fondurilor nerambursabile acordate României prin cele trei programe este în crestere, de la cca 660 de milioane de Euro în 2003, la peste un miliard de Euro în 2006. Gestionarea acestor fonduri este realizata de autoritatile române de resort, sub coordonarea Ministerului Finantelor Publice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut